#PropostaPAH per a les properes eleccions

propostaPAH

Al mes de maig hi haurà eleccions municipals, autonòmiques i al Consell Insular. Els partits i agrupacions polítiques estan elaborant els programes electorals que després, en cas de sortir escollits aplicaran. A la PAH tenim propostes en matèria d’habitatge i les hem sistematitzat en un document que fem públic per tal que siguin considerades per aquells qui les poden dur a terme des de l’administració pública.

L’accés a l’habitatge és un dret que està sent vulnerat de manera sistemàtica i és una qüestió de voluntat política acabar amb aquesta xacra. Fins ara, les mesures adoptades des del govern han estat insuficients i, malauradament, cada setmana acudeixen casos nous a les nostres assemblees.

A la PAH cerquem solucions col·lectives i ens assessorem, lluitem i celebrem juntes les petites victòries. Sabem que organitzant-nos som més fortes. Però el nostre objectiu sempre ha estat garantir el dret a l’habitatge, per tant també sabem que són les administracions qui poden crear un marc legislatiu per tal que aquest dret sigui universal. Ja va sent hora de que les demandes del carrer ressonin també als plens municipals i als parlaments.

Des de la legitimitat i el coneixement que ens han aportat aquests tres anys en col·lectiu, traslladem aquestes propostes a TOTS els partits i agrupacions polítiques que es presentaran a les eleccions. Esperem que es traslladin als seus programes i, el més important, que es duguin a la pràctica perquè SÍ QUE ES POT i hi ha vides en joc.

PAH Menorca

Archivado en: General

Titulo: #PropostaPAH per a les properes eleccions
Lee la noticia en la fuente original

Deja una respuesta