Cort amb la PAH: Visita del nou equip de Govern a la PAH

El passat dimecres (17/06/2015) ens visitaren a la Assessoria Colectiva de la PAH Mallorca els representants del recent establert equip de Govern a Cort: Jose Hila (Batle de Palma), Toni Noguera (Regidor d’Urbanisme i Habitatge) i Miquel Comas (Regidor de Participació).   
La reunio va ser un primer contacte en un to molt cordial en que la PAH va exposar la seva idea de com lluitar contra els desnonaments i altres obstacles que ens trobem en les negociacions amb la banca. 

Concretament vam exposar:  

– Pla d’aturada de desnonaments dels 100 primers dies de legislatura mentre es fan efectives les mesures que duen en el seu programa. 

– Solucions per reallotjar a les persones amb desnonaments de lloguer (mes complicats d’aturar al enfrontar persones amb persones). 

– Solucions concretes pels embargaments sobre habitatges per impagament d’impostos que obstaculitzen dacions en pagament, refinançament, etc. 
Per part dels representants de Cort ens van explicar les seves prioritats en qüestió d’habitatge:

– En aproximadament 1 mes estarà en marxa un servei d’oficina antidesnonaments que sera el punt on es tractaran els problemes relacionats amb l’accés a un habitatge digne.

– L’Ajuntament mediarà en els casos que els bancs no vulguin donar una solució habitacional digna. 

– L’Ajuntament te com prioritat tambe en tema d’habitatge fer una ronda de reunions amb la banca. 

– Ningú podra quedar sense aigua i subministres per manca d’ingressos. A mes, per a que no passi, el govern balear es compromet a una renda mínima.

– Destaquen que el principal problema per fer front als desnonaments es no tenir un parc públic d’habitatge. 

Documents entregats per la PAH als representants de l’Ajuntament:

Mesures Urgents Antidesnonaments 

Política d’habitatge per administracions locals

Titulo: Cort amb la PAH: Visita del nou equip de Govern a la PAH
Lee la noticia en la fuente original

Deja una respuesta