Concentració contra la Llei Mordassa a Maó

Convoquem a la ciutadania el 10 de gener a mostrar el seu rebuig a la Llei de Seguretat Ciutadana que vol aprovar el govern central.

manicolor2014

De moment ja han confirmat que formen part de la convocatòria: PAH Menorca, Maó en transició, Plataforma en defensa de l’escola pública, Esquerra de Menorca-EU, CGT, Esquerra Republicana i JERC, Més per Menorca, PSOE Menorca, Entesa de Mercadal, GOB, Podem Sant Lluís, UGT Menorca, CCOO Menorca, Co-Bas,Podem Maó, Podem Ferreries, SOS Menorca, Entrepobles Menorca, 15M, Entesa de Ferreries, Menorca En Lluita, Menorca Reserva de la Billetera, Junts per Lô, Menorca Diu No, Iniciativa Verds-EQUO, Ara Maó, Som Energia, Federació d’AAVVs de Menorca, VSF-Justícia Alimentària Global Menorca, S-TEI Intersindical i Associació Estudiantil 20 de juny.

Davant de moviments i formes d’actuar que exigeixen justicia social i que gaudeixen de gran acceptació, el poder crea noves formes de repressió més invisibles. La reforma no té altra finalitat que dissuadir de queixar-nos i de fer visible la nostra voluntat de canvi a aquells que estem patint les conseqüències d’un sistema i unes polítiques injustes.

Ens mobilitzem perquè som nosaltres, els que patim les retallades, els qui volem marcar l’agenda política. Si el govern posa preu individual a la protesta col•lectiva, la nostra resposta ha de ser encara més col•lectiva.

Archivado en: General

Titulo: Concentració contra la Llei Mordassa a Maó
Lee la noticia en la fuente original

Deja una respuesta