Col·loquí: Desnonaments: Pressió Política i Financera

Dimarts 19 de Maig, a les 20:30h als cinemes Rívoli es projectarà la pel·lícula “El Hijo Bastardo de Dios”, i seguidament s’obrirà un col·loqui sobre es desnonaments, el paper de la banca i l’estat en les persones que els sofreixen.

Amb l’ocasió de l’estrena a Palma de la pel·lícula “El hijo Bastardo de Dios”, s’organitza un col·loqui sobre la pressió de la banca i el mateix Govern sobre les persones que pateixen els desnonaments o l’amenaça de perdre la seva llar. En el col·loqui participarà l’equip de la pel·lícula i membres de la Plataforma d’Afectades per les Hipoteques a Mallorca.

La pel·lícula dedica part del metratge a la crítica de la banca i l’Estat enfront Cartell definitiudels desnonaments i l’estafa de les preferents, que conviden a establir un paral·lelisme entre la ficció i la realitat i a veure que, tot i guardar les distàncies en la forma, veiem un fons comú del que som testimonis els que treballem en la defensa d’un habitatge digne.

És un esdeveniment que es dóna en un moment clau, la setmana després que l’advocat general de la Unió Europea digui que la llei Antidesnonaments del Govern Espanyol incompleix la normativa europea i en ple període electoral on tots els partits polítics xerren de l’habitatge en els seus programes electorals i pel que convida a la reflexió.

Esdeveniment a Facebook per compartir https://www.facebook.com/events/1666683746901526/

Titulo: Col·loquí: Desnonaments: Pressió Política i Financera
Lee la noticia en la fuente original

Deja una respuesta